divendres, 27 de febrer del 2009

Qui som?

El SEIM som un grup d’estudiants d’esquerres i independentistes que pretenem crear un moviment a dins l’IES Matadepera amb el propòsit de conscienciar i fer pensar els estudiants sobre diferents temes que ens preocupen o influeixen.

Per això ens volem organitzar al nostre institut, per aconseguir la millora de la qualitat de la nostra educació, millorar-ne la catalanitat, impulsar el pensament sobre uns Països Catalans lliures, evitar el pensament religiós i manipulador i millorar la nostra condició d’estudiants.

Creiem que per apropar-nos als nostres objectius, o almenys fer de l’IES Matadepera un espai més lliure i més català, podríem organitzar xerrades, debats, passar vídeos, manifestar-nos i altres accions que se’ns puguin ocórrer.

Per tant, la intenció és crear un grup, un nucli a l’institut, on ens puguem reunir, parlar sobre temes que ens preocupen i decidir com actuar.

Ens agradaria que col·laboréssiu en aquest projecte per poder organitzar actes a favor de la unitat de la llengua, els Països Catalans i la laïcitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada